Jem og fix slæde

Grøn bobslæde med snor og bremser – Jem & Fix

Grøn bobslæde med snor og bremser | jem & fix

Derfor har vi i jem & fix et stort og velassorteret udvalg af spil, legetøj og udstyr til en masse klassiske udendørs lege og aktiviteter for hele familien.

Bobslæde med snor og bremser til sjov og leg i sneen. Slæden er lavet af hårdfør plast. Køb kælke her eller i din lokale jem & fix butik.

Alt til leg og udendørs aktiviteter i jem & fix

Find et stort udvalg af produkter til dine gør det selv-projekter inde og ude. Altid lavpris hos dit lokale jem & fix byggemarked og på jemogfix.dk.

Alt til sommerens udendørsaktiviteter og lege i haven. Lige fra gynger og fodbolde til dart og rundboldsæt. Se det store udvalg og køb online.

Bobslæde med snor – 5 farver – Jem & Fix

Bobslæde med snor – 5 ass. farver | jem & fix

Bobslæde med snor til sjov i sneen og til kælkning på de snebeklædte bakker. Fås i fem assorterede farver. Køb kælke her eller i din lokale jem & fix butik.

Leg og underholdning – stort udvalg i jem & fix

Mangler du inspiration til udendørs leg og underholdning? Så se det store udvalg af spil og legetøj til hele familien i jem & fix

Legetøj til små og store legebørn – køb online i jem & fix

I jem & fix sælger vi ikke kun byggevarer – du finder også et stort udvalg af legetøj til både uden- og indendørs leg. Se udvalget online

Lysende rensdyr med slæde – 3D – Jem & Fix

Lysende rensdyr med slæde – 3D | jem & fix

Rensdyr med slæde måler 117 x 69 x 32 cm, og det kan bruges både inde og ude. Afgiver et naturligt, varmt hvidt lys, og den er rigtig hyggelig at have stående i juletiden. Køb den her hos jem & fix.

jem & fix lavpris byggemarked | Altid lavpris

Find et stort udvalg af produkter til dine gør det selv-projekter inde og ude. Altid lavpris hos dit lokale jem & fix byggemarked og på jemogfix.dk.

Lysstjerne spyd/ophæng 30 cm – Jem & Fix

Lysstjerne spyd/ophæng 30 cm | jem & fix

Stjerne i sort metal og med LED-pærer, som giver et varmt hvidt lys. Leveres med spyd til jorden og bånd til ophæng. Kan bruges inde og ude. Køb dem her hos jem & fix.

Rensdyr m. slæde 3d tilbud hos jem & fix

Nuværende Rensdyr m. slæde 3d tilbud fra jem & fix tilbudsavis. Tjek de seneste Rensdyr m. slæde 3d tilbud og nyd de billigste Rensdyr m. slæde 3d tilbud til de bedste priser.

Keywords: jem og fix slæde, basketball kurv jem og fix, kongespil jem og fix, stangtennis jem og fix, fodboldmål børn jem og fix, jem og fix kongespil